I Bohuslän längst med västkusten finns det flera campingplatser med varierande storlek och utbud. Nedan finner du en lista på fem av de mest besökta och populära campingarna på västkusten

1. Daftö Resort, Strömstad

Daftö i Strömstad är en modern semesteranläggning med 5-stjärnig camping, stugor, affär, restaurang, utomhuspool och ett stort aktivitetsutbud. Daftö står för hög kvalitet och god service och tillhör därför en av Sveriges ledande campinganläggningar. Spännande pirat-tema och roliga aktiviteter har gjort Daftö till ett populärt semestermål för hela familjen.

2. Grebbestad-Fjorden, Grebbestad

Grebbestad-Fjorden ligger mitt i centrala Grebbestad och är en året-runt-öppen anläggning med både camping, pensionat och konferensavdelning. Totalt erbjuder campingen 470 husvagnsplatser, 76 bäddar och 16 vandrarhemsbäddar.

3. Långsjö Camping, Fjällbacka

Långsjö Camping är en familjecamping med ett unikt läge vid havet. Det finns lekpark på stranden och även en äventyrsplats med äventyrsgolf.

4. Siviks Camping, Lysekil

Siviks camping 2 km norr om Lysekil är belägen direkt vid havet. Området är barnvänligt med sandstrand, minigolf och lekplats. Campingen är handikappanpassad och på området finns WC, duschar, restaurang, pub och affär. Här finns tillgång till tvättmaskin, torktumlare, ugn och micro. Aktivitetsutbudet är stort med fiske, bad och dansbana.

5. Smögens Camping, Smögen

Smögens Camping och Semesterby erbjuder flera former av boende i Smögen. Vi har ett campingområde med 150 platser, ett stugområde och trevliga rum för uthyrning.

Svara